Protocycler

Iedereen kan tegenwoordig 3d printen maar er zijn een aantal beperkingen. Een daarvan zijn de kosten van filamenten. Bij het 3D printen maak je een heleboel afval. Het probleem zit hem in het verbruik van filamenten. Het is prijzig en niet duurzaam. Daarnaast wordt je vaak beperkt in je keuze en verplichten zij jou alleen het filament te gebruiken van een bepaald merk. Wij hebben dus een veel belovende technologie maar we worden geremd. Maar vanaf vandaag is dat niet meer nodig. Maak kennis met de Protocycler

Wij stellen u de Protocycler voor

Protocycler 3D filament machine en recycler

Protocycler 3D filament machine en recycler

’s Werelds eerste, volledig geïntegreerd, volledig geautomatiseerd en gecertificeerd veilig filament recycle machine. De Protocycler laat jou op elk moment in elke kleur kunststof filamenten maken van ruwe kunststof balletjes. Deze balletjes zijn beschikbaar in een grote hoeveelheid verschillende soorten en tegen een drastisch lagere prijs. Een kilo kant en klaar filament op een rol kost je gemiddeld 50 euro, met de Protocycler kunnen je die zelfde rol van 1 KG maken in elke gewenste kleur voor minder dan 5 euro. Dat is een besparing van 90% op elke rol die jij gebruikt. Hij werkt volledig automatisch in combinatie met real time diameter terugkoppeling waardoor iedereen perfect filament krijgt op elk moment omdat er een geïntegreerd oprolsysteem in de machine is ingebouwd komt jou filament mooi op rol uit de machine en kant en klaar voor gebruik. Met een output van meer dan 3 meter per minuut heb je maar 2 uur nodig om een kilo spoel te maken.

Daarnaast moet je ook beseffen dat het 3D printen enorm veel afval met zich mee brengt. Ook daarop heeft de Protocycler een revolutionaire oplossing. De in Protocycler geïntegreerd maalsysteem kan alle afval uit jouw 3D printer recyclen. Voor het eerst kan elke mislukt print, overbodig prototype of support materiaal kan nu worden gerecycled in perfect bruikbaar filament in elke kleur. Dus, om een kg filament te maken vanuit jouw 3D printafval kost je vrijwel helemaal niets. Dus, 90% besparing bij het gebruik van balletjes en 100% besparing bij het gebruik van 3D filament afval.

3 slimme jongens uit de 3d wereld hebbend e Protocycler uitgevonden. Een tafelmodel filamentmachine die door iedereen is te gebruiken. Ontwerpers, uitvinders, studenten, leraren, producenten en prototypes; iedereen en overal.

Met de Protocycler maak je extreem nauwkeurig zelf filament

Nauwkeurig zelf filament maken met de Protorecylcer

Nauwkeurig zelf filament maken met de Protorecylcer

Om op een perfecte manier nieuw filament te creëren wisten we dat we nieuwe technologie moesten ontwikkelen van de grond af aan. Met deze technologie kunnen we dus nu 3 meter per minuut maken en 10 keer nauwkeuriger dan onze concurrenten. Het oprolmechanisme, de maler en het volledige controle systeem dat minder dan 800 euro kost.

Het is gewoon ecologisch verantwoord en je hoeft niet meer naar de winkel en je bespaart geld. Alle barrières om onbeperkt te printen worden verwijderd. Protocycler is het eerste volledig geautomatiseerde systeem in de wereld die iedereen de vrijheid geeft om te creëren.

Bewaren