The BobbleShop

MINI_BBH_racer_2Met ‘The BobbleShop’ is het mogelijk om van mensen door middel van een snelle gezichtsscan een grappige karikatuur te maken, ook wel Bobble genoemd. Een Bobble is een klein en grappig beeldje met een behoorlijk groot hoofd. Het maken van een Bobble is erg eenvoudig met The BobbleShop. Het hele proces, van gezichtsscan tot Bobble selectie neemt gemiddeld 4 minuten in beslag.

The BobbleShop video

Hieronder een video waarbij je ziet hoe iemand zelf de foto maakt. Vervolgens via een touchscreen kan kiezen uit allerlei kleding, hoofddeksel en zo voort.

Heel in het kort: je gaat met je hoofd in een soort box. Daarna wordt een 3D foto gemaakt. Je selecteert een typetje en de printopdracht gaat naar een full colour 3D printer. Een paar dagen later haal je je eigen Bobble af in de winkel of hij wordt opgestuurd.

Echt uniek .. want jij bent uniek.

the-bobbleshop-setup-plus-bobblesIn eerste instantie wordt het gezicht gescand in de gezichtsscanner. Daarna wordt het gezicht getoond op het scherm en ga jij zelf bepalen hoe de Bobble er uit komt te zien. Zo kun je zelf kleding, haarkleur en accessoires uitkiezen. Op die manier vormen zich erg leuke, grappige en originele beeldjes van een persoon. De beeldjes zijn een leuk aandenken en natuurlijk zeer origineel om cadeau te geven.

 

The BobbleShop op jouw bruiloft, hij is mobiel

The BobbleShop is een zeer goed in te zetten tijdens bruiloften. Zo kan het bruidspaar een miniatuurversie van zichzelf meegeven aan de gasten of deze plaatsen bovenop de bruidstaart.

image_0Bezoek de website van The Bobbleshop. Wanneer maak jij jouw eerste Bobble?