3D Printservice

3D printservice Arnhem is een dienst van 3D Direct. Wij printen in opdracht modellen op een van onze 3D printers.

QShops-Keurmerk-500Ben je enthousiast over 3D design en wil je jouw eigen ontwerp in 3D printen? Neem dan contact op met 3D Printservice Arnhem. 3D Direct is officieel lid van QShops.

3D Printservice Arnhem*
Graanhoeve 17
6846 JA Arnhem
026 44 30 117

* op afspraak

3D printservice arnhem

Openingstijden 3D Printservice Arnhem

Van maandag tot en met vrijdag: tussen 09 – 17 uur, op afspraak. Heb je vragen? Neem tijdens weekdagen van 09 tot 17 uur gewoon even contact met ons op via:

026 44 30 117
info@3ddirect.nl

Het is mogelijk om 3D prints te laten maken van een eigen ontwerp, een prototype of een vormmodel.
3D Direct is partner met verscheidene 3D print platformen. Wij hebben diverse types 3D printers (FDM en SLA) en kunnen zeer veel verschillende materialen verwerken. De verschillende materialen zijn onder andere:

 1. ABS
 2. PLA
 3. HIPS
 4. TPE
 5. Resin
 6. PETG
 7. Alumide
 8. Copperfill
 9. NinjaFlex
 10. Aluminium*
 11. Titanium*
 12. RVS*
 13. Silver*
 14. Brons*
 15. Goldfinish
 16. PLA Foodgrade
 17. POM
 18. Woodfill
 19. .. ?

Deze materialen zijn natuurlijk in diverse kleuren beschikbaar.

* Wordt geprint door partner van 3DDirect.nl

Heeft u een ontwerp of project dat 3D geprint moet worden maar bent u niet van plan om een 3D printer aan te schaffen? Geen probleem. 3D Direct biedt een volledige 3D printservice geschikt voor ieder budget en elke printopdracht.

U kunt al gebruik maken van 3D printservice Arnhem voor slechts 10 euro per print uur. We hebben een grote selectie 3D printers, zowel FDM als SLA  en SLS printers.

Verzendingen is gratis binnen Nederland en België.

Heeft u hulp nodig bij het modelleren van uw printopdracht? Ook daarin kunnen wij faciliteren.
Op basis van een fysiek of digitaal model kunnen wij een digitaal 3D bestand make. Ons tarief is 65 euro per uur ex btw.

Hoe werkt 3D printservice Arnhem?

Stap 1.
Neem contact met ons op via email of telefoon. U geeft een beschrijving van uw opdracht. Heeft u een model in .STL formaat?  Wij geven u nog dezelfde dag een indicatie van de kosten en de levertijd. 90% van alle opdrachten worden binnen een week geleverd, in de regel sneller.

Heeft u geen model in .STL formaat? Dan geven wij u een indicatie van de kosten wanneer wij dit voor u moeten modelleren.

Stap 2.
Wij plannen uw printopdracht in en sturen u een factuur voor de kosten. Na ontvangst van uw betaling wordt uw opdracht geprint. Wij zorgen voor een optimale print en rekenen geen extra kosten voor misprints of onvoorziene gebeurtenissen.

Stap 3.
Uw 3D print is gereed. Verzending binnen 24 uur via Post NL natuurlijk met Track and Trace code zodat u de zending kunt volgen. Post NL bezorgd binnen 24 uur en levert ook op zaterdag.