Mynt 3D pen

mynt-printerpen-penprinter-webshop Er is een overvloed aan 3D penprinters te koop in Nederland en het vinden van de beste pen is eigenlijk onmogelijk. Als jij voor het eerst aan de slag gaat met 3D tekenen dan moet je in ieder geval zorgen voor betrouwbare 3d printerpen zodat je niet gehinderd wordt met deze mooie ervaring. Ben je op zoek naar een goede pen tegen met een betaalbare prijs dan moet je zeker de Mynt3D pen overwegen.

De pen blinkt uit in zijn eenvoud. Hij is minstens zo goed als de MyRiwell of Sunlu en is ook qua prijsstelling vergelijkbaar. De gebruikers zijn enthousiast en zouden de pen bijna allemaal een twee keer kopen. Hieronder een overzicht van de specificaties:

  • Sketch, print & teken (doodle) mooie 3 dimensionale kunstwerken met deze nauwkeurige pen!
  • De aanpasbare snelheid stelt je in staat om de snelheid en het vloeien van het filament optimaal te regelen tijdens het tekenen
  • De temperatuur is instelbaar per graad van 130 to 240 C, optimale afstelling dus
  • Groot OLED scherm om de temperatuur af te lezen
  • In de verpakking zit de slanke 3D pen, 3 kleuren ABS filament en een adapter

mynt3d-handleiding-nederlandDe output van de adapter is 10 Watt met een input van 5 Volts/DC 2A. FCC, CE en RoHS-gekeurd. Maak bijzondere tekeningen in 3D met een 3D pen van Mynt 3D. Bestel hem vandaag!