B9 Creator

B9Creator 3D DLP printerB9Creator is een DLP 3D printer hetgeen vergelijkbaar is met SLA printers in die zin dat ze printen door het uitharden van resin met licht. DLP is gebaseerd op standaard lichtbronnen waarmee de techniek sneller werkt dan SLA.

B9 Creator heeft de volgende doelgroepen:

 1. Edelsmeden en ontwerpers van juwelen
 2. Medici en tandtechnici
 3. Universiteiten en laboratoria
 4. Industriele ontwerpers
 5. Hobby

Edelsmeden
Edelsmeden over de hele wereld vertrouwen op de B9Creator vanwege zijn ongelofelijke snelheid, resolutie en afwerkingskwaliteit zodat ze onder prettige omstandigheden kunnen werken gedurende hete gehele productproces van ontwerp tot gieten.
Het is een ideale machine voor de productie van gietbare resin onderdelen die geschikt zijn voor traditionele gietmethodes. Daarnaast heeft de machine een zeer lage aanschafprijs voor zowel de hardware als de verbruiksmaterialen waardoor het een zeer betaalbare oplossing is voor edelsmeden.

Universiteiten en laboratoria
Universiteiten en onderzoeksinstellingen in veel landen zijn al bekend met de voordelen van het werken met de B9 Creator. De geavanceerde productietechnologie in combinatie met de innovatieve software leveren een oppervlak van een hoge kwaliteit met een goede afwerking en dat alles op een hoge snelheid. Precies wat onderzoekers nodig hebben om problemen op te lossen en de carrière voort te zetten.
De printer kan worden afgesteld om te werken met diverse materiaal eigenschappen door middel van het instellen van diverse variabelen tijdens het printproces door middel van de voxel resolutie. B9C maakt het ook mogelijk te werken met resins geleverd door externe partijen en experimentele resins.

Medici en tandtechnici
Produceer complete dentale modellen vanuit orale scans in minder dan 20 minuten of dentale frames op een hoge resolutie. De B9Creator past zich aan aan breed spectrum van dentale toepassingen.
De B9Creator technologie is schaalbaar en betrouwbaar en de terugverdientijd is zeer kort waardoor de opname van 3D printen in uw workflow winstgevender en veiliger is dan ooit. De B9Creator staat open voor een grote hoeveelheid van materialen, van gietbare resins tot resins speciaal voor dentale modellen en zelf 3rd party materialen.

Kenmerken van de B9Creator

 1. Resolutie: 30, 50 of 70 micron op de XY-as en 5 micron op de Z-as
 2. Software: Auto Support Generator
 3. Materialen: Resins van B9Creator of 3rd party materialen
 4. Bouwplaat: Aanpasbaar tot 30, 50 of 70 micron op de XY-as
 5. Volume: 30 micron 57,6×32,4mm, 50 micron 96x54mm, 70 micron 104×75,6mm
 6. Bestandsformaat: STL

Materialen

 1. B9R-1-Red: Voor grote modellen en gietopdrachten
 2. B9R-1-Cherry: Hoge resolutie voor gietopdrachten
 3. B9R-2-Black: Snel printen
 4. B9R-3-Emerald: verbeterde resin voor juwelen
 5. B9R-4-Yellow: Maximale details voor gieten
 6. B9R-5-Dent Model: Precieze dentale modellen

Samenvattend

 1. Hoge snelheid in vergelijk met SLA
 2. Hoge resolutie en nauwkeurigheid van 5 micron op de Z-as
 3. Eigen resins
 4. Prijsstelling
 5. Onderhoudbaarheid

Bestel de B9Creator hier.