Retouch 3D

Met de Retouch 3D is het opschonen van 3D geprinte modellen eenvoudig

Met de Retouch 3D is het opschonen van 3D geprinte modellen eenvoudig

Je besteed uren om je 3D ontwerp te modelleren en toch zullen veel 3d printers je print slordig en onafgewerkt afleveren. Een van de grootste frustraties is de uren die je bezig bent met het opschonen van je 3D prints om een perfect model te maken met mesjes en schuurpapier. Wel, deze tijd is voorbij. Wij introduceren de Retouch 3D. De Retouch 3D is ’s wereld eerste gereedschap dat door middel van verhitting in staat is om 3d geprinte modellen op te schonen.

Het verwijderen van printfoutjes is echt frustrerend

Totdat je zelf een 3D printer bezit besef je niet dat het verwijderen van braampjes en het verwijderen van printfoutjes echt frustrerend werk is. Wij bedachten dat als hitte het model heeft gecreëerd dat hitte dus ook de beste methode is om het 3D model op te schonen. Dus nadat we veel hebben geëxperimenteerd met soldeer en lasbouten, waxgereedschap, frezen en andere gevaarlijke gereedschappen bedachten wij de Retouch 3D met variabele temperatuurregeling, vervangbare en verwisselbare koppen speciaal ontworpen voor 3d modelleren. het is tijd dat je je werk goed afmaakt.

Retouch 3D voor het opschonen van geprinte modellen

Gewoon de stekker in het stopcontact, het temperatuurniveau instellen en in no time kun je starten met het verwijderen van alle overbodige braampjes en printfouten als een heet mes door boter.

retouch-3D-kopen-001Bij het ontwerpen van de Retouch 3d wisten we dat we een product moesten ontwerpen dat eenvoudig in gebruik was, een mooie vormgeving moest hebben. Ons laatste ergonomische handzaam ontwerp maakt het mogelijk om de Retouch 3D op meerdere manieren vast te houden maar niet an comfort te verliezen. Door het toevoegen van het element hitte is dit product echt het eerste product in deze markt. De Retouch 3D heeft 5 verwisselbare macro en micro kopstukken waardoor het makkelijk is om grote ondersteunend kunststof structuren te verwijderen evenals te werken aan zeer kleine details die moeilijk bereikbaar zijn. De 5 tools zijn speciaal ontworpen om de meest voorkomende problemen bij het 3d printen te verhelpen. Voor het verwijderen van ondersteunende delen tot het verfijnen van kleine imperfecties. Met de hete elementen krijg je meer controle en meer tijd.

retouch-3D-bijwerken-001Om de Retouch 3D aan te zetten druk je op de powerknop. Zodra deze constant aan is weet je dat hij op temperatuur is. Vervolgens selecteer je de taak waarvoor je hem wilt gaan gebruiken. Zo eenvoudig is dat. De Retouch 3D is op dit moment nog niet te koop in onze webshop omdat het model nog via Kickstarter aan het werven is om de productie op gang te brengen.