Myriwell printerpen uitpakken

Vandaag is de eerste testlevering van Myriwell binnen gekomen. Hoewel ik al veel goede verhalen heb gehoord over de printerpennen van Myriwell en ze al onder andere merknamen in de VS en Duitsland in grote aantallen worden verkocht wilde ik de producten toch eerst zelf testen. In overleg met de producten heb ik beide types besteld evenals een testpakket ABS en PLA filamenten. In deze video zal ik de RP 100A ‘unboxen’ en aan een eerste test onderwerpen.

De Myriwell printerper is 4 juni binnen gekomen en vandaag ga ik hem ‘unboxen’. Ik deel via deze video mijn eerste ervaringen. Ik ben erg tevreden over deze betaalbare penprinter die in Duitsland onder de merknaam ‘Freesculpt’ en in de VS onder de merknaam ‘Scribbler’ op de markt is gebracht. Een pen waar de kinderziektes dus al uit zijn.

Wat zit er in de verpakking van de Myriwell RP100A?

In de verpakking tref je de pen, een adapter, summiere handleiding in het engels en 3 stukjes filament. Als je hem aanzet (adapter in het stopcontact en in de pen) en je drukt op een willekeurig knopje dan komt de pen uit ‘standby’ en begint op te warmen. Dat doet hij binnen 30 seconden hetgeen aangegeven wordt met een groen lampje.

De pen voelt prettig in de hand, ziet er netjes afgewerkt uit en is absoluut niet zwaar. Mijn zoons van 10 en 12 kunnen er meteen goed mee overweg.

Ook het werken met de Myriwell ging eigenlijk direct goed. Je moet er een beetje handigheid in krijgen maar mijn eerste ‘print’ was goed. Het werken met een mal om over te trekken is erg eenvoudig.

Ook het voeden van het filament verloopt makkelijk. Ook het wisselen van kleur is echt een makkie en je verliest maar heel weinig filament.

Al met al ben ik erg tevreden over de Myriwell printerpen.