Zortrax 3D printers

Zortrax is een toonaangevende Europese fabrikant van geïntegreerde 3D print oplossingen en de Zortrax 3D printer M200 en M300, Zortrax filament en Z-Suite, de Zortrax 3D printsoftware.

De strategie van Zortrax is gericht op het leveren van een geintegreerd 3D print ecosysteem dat ze in staat stelt maximale kwaliteit te leveren aan een breed spectrum van professionals.

De producten worden gebruikt door 1000’den afnemers in diverse branches wereldwijd waaronder architectuur, gezondheidszorg, automotive, industrieel ontwerp, onderwijs en mode.

Zortrax 3D Print Ecosysteem

Zortrax is uniek in de wereld van 3D printen met de ontwikkeling van een gesloten systeem. Dit houdt concreet in dat alle onderdelen, printer, materialen en software, 100% op elkaar zijn afgestemd. Deze methode staat garant voor eenvoud in gebruik en kwaliteit in prints, keer op keer.

Zortrax 3D printers staan bekend in de branche om hun hoge kwaliteit, robuust ontwerp en de hoge mate waarin het printproces is aan te sturen. Op basis van deze specificaties kiezen veel gebruikers voor Zortrax om functionele prototypes te ontwerpen, complexe 3D modellen en andere geavanceerde 3D prints die vragen om hoge kwaliteit. Het geïntegreerde ecosysteem garandeert dat alle element waaronder printers, filamenten en software in perfecte balans met elkaar samenwerken hetgeen de gebruiker in staat stelt om zowel tijd als kosten in de hand te houden.

Het research & development team van Zortrax zoekt continue naar verdere uitbreiding van de productlijn. Door het ontwerpen van nieuwe producten en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten zoals de Z-Suite Software, is de onderneming in staat om zich aan te passen aan de snel veranderende 3D print wereld.

Het Zortrax ecosysteem is breed geaccepteerd door de gemeenschap van specialisten (3DHubs ratings) en industriële experts. Zortrax heeft diverse prestigieuze prijzen gewonnen waaronder ‘Highest Rated Desktop Device’ (3D Hubs 2015), ‘Best Plug & Play Device’ (3D Hub, 2014, 2015, 2016) en de ‘Design Alive Award for the beste strategy’ (2014). De Zortrax M200 is door vakblad ‘Make’ uitgeroepen tot op een na beste FDM printer.

3DDirect is Zortrax 3D Reseller in Nederland

Wij kwamen voor het eerst met Zortrax in contact via de FormNext 3D beurs in oktober 2015. De fabrikant viel op met een gesloten ecosysteem. Dit was tot op dat moment uniek en wij hadden onze twijfels. Echter op basis van de ervaringen uit de markt hebben wij besloten om Zortrax M200 in Nederland aan te bieden. De fabrikant wordt geroemd om zijn betrouwbaarheid en zoals  bovenstaande onderscheidingen aantonen is het de beste plug en play printer in de markt. Hiermee is 3D printen haalbaar voor elk huishouden.

Volg de patenten!

Zortrax beschikt over diverse patenten. Stuk voor stuk technische vindingen waardoor zij ervoor zorgen dat printer laagdrempelig wordt. Wij richten ons onder andere op de architecten waarbij wij een oplossing bieden waardoor zij een uitstekende presentatie kunnen geven.

Bouw groots met Zortrax 3D printers

zortrax mockupNiets maakt een betere indruk dan een fysiek model van jouw idee. Zortrax zorgt ervoor dat jouw architectonische modellen snel, in hoge kwaliteit in in de fijnste detaillering worden geprint. Het printwerk van de Zortrax 3D printer doet van zich spreken door de hoge kwaliteit van de afwerking. Zortrax heeft de keuze uit zeer veel kleuren. Ga aan de slag met 3D printers met een hoge betrouwbaarheid en het eenvoudig kunnen uitvoeren van printwerk in eigen huis.

Voor meer informatie surft u naar Zortrax Achitectuur pagina of bekijk onderstaande video.