Esun Filamenten

Esun 3D Filament is opgericht in 2002 en onderdeel van ‘Shenzhen Special Economic Zone’, een hightech onderneming gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, productie en beheer van afbreekbare polymeer materiaal waaronder PLA en Polymorph. Esun bezit 3 verschillende R&D centra gespecialiseerd in materiaal ontwikkeling, aanpassing en toepassing.

Sinds 2007 is Esun actief op het terrein van 3D filamenten en hebben zijn succesvol PLA, ABS, PVA, Geleidend, HIPS, PA, Polymorph en PC filament ontwikkeld. Met exclusieve receptuur en professionele productielijnen is Esun in staat om filament te produceren dat gekenmerkt wordt door een perfecte ronde vorm, nauwkeurige diameter, hoge binding, uniforme kleurbeeld en een stabiel smeltpunt.

Beste kwaliteit tegen een goede prijs!

‘Beste kwaliteit tegen een goede prijs’ is Esun’s lange termijn beleid. Esun is een bekende leverancier van alle gevestigde namen in de wereld van 3D printers. Bekend bij producenten en distributeurs.

banner01

Certificaten

Esun bezit het REACH certificaat, ISO 9001, FDA, DNA, SGS(PCL) en SGS(ABS). Esun richt zich met name op bio engineering en wil producten ontwikkelen die milieuvriendelijk zijn door materialen te gebruiken die goed hergebruikt kunnen worden. Het bedrijf is toegewijd aan de ontwikkeling van melkzuur en meervoudig melkzuur productie waar herbruikbare plantaardige producten kunnen worden gebruikt als ruwe grondstof en de producten bevatten melkzuur an afgeleide lactaten, waaronder melkzuur, meervoudig melkzuur en andere milieuvriendelijke producten.

Research & Development

Esun heeft in samenwerking met andere marktpartijen het PKU-HKUST Shenzhen Hongkong instituut ‘Esun Biological Marcomolecular Material R&D Center’ en ‘Wuhan Univerity – Esun Biological Macromolucular Material R&D Center’ opgericht waar experts, studenten en doctoren van nationale laboratoria van de Beijing Universiteit en de Wuhan Universiteit al een reeks van belangrijke ontdekking hebben gedaan en resultaten geboekt.

Esun Nederland – Distributeur van Esun Filamenten

Esun Filament wordt in Nederland gedistribueerd door 3D Direct. Wij importeren Esun 3D Filamenten rechtstreeks af fabriek en verdelen deze via resellers in Nederland.