3D Lab Arnhem

3D Direct heeft een aantal demoprinters beschikbaar voor de liefhebbers van deze fantastische technologie. Je hebt de keuze uit een FDM, SLS en SLA printer. Je huurt de printers per uur.

Wij hebben ook een eigen filament machine beschikbaar zodat jij kunt experimenteren met de ontwikkeling van je eigen filament. Daarnaast beschikken wij over diverse 3D scanners. Er is dus altijd wel een scanner beschikbaar die past bij jouw project. Wij vinden het fijn wanneer er bij ons op locatie wordt samengewerkt aan projecten om van onze wereld een betere plek te maken.

Dus, geef je fantasie de ruimte en kom naar 3D Lab Arnhem.

3D Lab Arnhem

3D FabLab Arnhem

Nauwkeurig zelf filament maken met de ProtoRecylcer

3D Direct is geen officieel fablab. Het begrip fablab is de afkorting van fabrication laboratory. Een FabLab is een coöperatieve werkplaats waar creatieven gebruik maken van gezamenlijke middelen en infrastructuur. Denk daarbij aan alles wat nodig is om ideeën te ontwikkelen, te materialiseren en in de markt te zetten.

Opleidingen, cursussen en workshops in 3D

In ons 3D Lab in Arnhem worden training geven en workshops gehouden. Hierdoor ontstaan totaalconcepten waarin het complete traject van leren, maken, verspreiden en presenteren in ons 3D Lab is terug te vinden.