3DPandoras

3DPandoras is een full colour 3D printer voor € 15,000 .. 1/10 van andere 3D printers in de markt

Maar weinig bedrijven in de wereld kunnen een 3D kleurenprinter leveren en de prijzen gaan in de regel richting de 100.000 euro. 3DPandoras levert een full colour 3D printer tegen een fractie van die prijs met een 24×7 garantie wereldwijd en technische support op locatie in heel Europa.

Als je behoefte hebt aan rapid prototyping op rapid manufacturing van een 3D kleurenmodel dan kun je dit in eerste instantie door ons laten fabriceren en later besluiten om een 3DPandoras aan te schaffen.

3DPandoras is een poederprinter en levert een kleurrijke en betaalbare 3D printer. Het eindproduct blijft overeind in vergelijk met andere full colour printers met een prijskaartje van €100.000. De echt full colour C.M.Y.K. 3D technologie stelt je in staat concepten en prototypes te produceren met een hoge precisie die niet mogelijk is met FDM technologie.

De C.M.Y.K. technologie die een belangrijk onderdeel is van de ontwikkeling van de 3DPandoras printer is getest en getest door een groep van professionals met kennis en ervaring op het vlak van 3D printen. Deze technologie rekent af met onnodige support structuren zoals deze nodig zijn in de FDM technologie die op dit moment het meest populair is als methode voor 3D rinten van prototypes en productie van modellen. Een ander voordeel is dat de 3DPandoras in full colour kan printen wat niet mogelijk is met FDM technologie waar je alleen kunt printen in 1 kleur per keer. Desondanks is 3DPandoras kostenefficiënt.

3DPandoras is de betaalbare FC 3D printer

Met 3DPandoras hoeven gebruikers geen rekening te houden met support structuren zoals object positie en wanddichtheid zodat de kans op succes groter is. Toepassingen zijn:

 1. 3D objecten in een kleur voor de architectuur of engineering
 2. Fabricage van mallen
 3. Diverse F.C. 3D objecten

The ingredient used on the 3D Pandoras is special kind of powder that undergoes a specialized treatment. These materials have been through multiple tests and have passed the scrutiny of 3D printing professionals. After the printing, we can use the smoothing printer which is called the Magic Box to create a polished look for your print.

De verbruiksmaterialen in de 3D Pandoras zijn een speciaal poeder dat een bijzondere behandeling heeft ondergaan. Deze materialen zijn veelvoudig getest en goedgekeurd door 3D professionals.

Product Specificaties:

 1. Printtechniek: P.D.M. Powder Deposition Modeling
 2. Bouwvolume: 300 x 292 x 140mm
 3. Resolutie: 9600 x 2400dpi
 4. Snelheid: 10mm per uur
 5. Machineomvang: 100 x 80 x 170cm
 6. Gewicht: 70kg
 7. Kleur: CMYK
 8. Voeding: 230VAC.
 9. Materiaal: Poeder (Gypsum, Rice Husk, Paper, Sugar), Clear Binder, Clear Curing Agent
 10. Productie: Taiwan
 11. Levertijd: 90 dagen