MyRiwell 3D pen

MyRiwell printerpennen zijn geweldig leuk om mee te spelen

3D printerpennen van Myriwell zijn geweldig leuk om mee te spelen

Myriwell is een producent van 3D Printers en de MyRiwell 3D pen. De onderneming levert onder eigen merk Myriwell maar daarnaast ook in de VS onder de merknaam Scribbler. In Duitsland worden de 3D printers geleverd onder de merknaam Freesculpt 3D. Dat laatste geeft meteen ook aan dat we te maken hebben met een producent van 3D printers van een hoge kwaliteit. Duitsland stelt altijd hoge eisen aan kwaliteit en daarnaast moeten de printers voldoen aan het CE en TUV keurmerk.

Bekijk de MyRiwell 3D pennen

Myriwell levert al meer dan 2 jaar de 3D penprinters waardoor ook de kwaliteit geborgd is en het product goed doorontwikkeld. Dat is dan ook de reden dat 3D Direct de 3D pen van deze producent in het assortiment heeft opgenomen als tegenhanger van de merken 3Doodler en Lix.

MyRiwell 3D pen met een goede prijs-kwaliteitverhouding

3D Direct heeft Myriwell opgenomen in het assortiment van onze webshop vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Achtergrond informatie t.a.v. Myriwell 3D penprinters

Myriwell 3D is een ontwikkelaar en producent in Hong Kong. MyRiwell groep is opgericht in 1996 en richt zich op het ontwikkelen van elektronische producten voor huishoudelijke, medische, communicatieve en verkeerstoepassingen. Daarnaast heeft MyRiwell zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor de maakindustrie en daarbinnen met name in producten ten behoeve van matrijzen, mallen, modelvorm en gietvormen. Veel producten worden aangeboden onder private label en worden onder een andere merknaam in diverse landen aangeboden.

Onder MyRiwell Group vallen de volgende ondernemingen:

 1. Riwell(HK) Co., Ltd,
 2. Jurong Riwell Electrical Co., Ltd,
 3. Yuyao Richang Molding Hardware Factory,
 4. Nanjing Hongbi Science&Technology Developing Co., Ltd,
 5. Nanjing Lihui Electrical etc,

MyRiwell werkt o.a. voor:

 1. LG
 2. Panda
 3. Landwind
 4. Chery
 5. Jac
 6. Potevio
 7. Paky
 8. Panther
 9. Pearl
 10. Sirtek
Bekijk de MyRiwell 3D pennen