3D Baby

New-Born-Baby-Wallpapers-3-332x205 Een van de spannendste momenten tijdens de zwangerschap is het bezoek aan de verloskundigenpraktijk. In de loop van de zwangerschap hoor je het hartje kloppen en later wordt er ook gescand. Waar dit in het verleden een mooie fotoprint opleverde is het tegenwoordig steeds vaker mogelijk om een video te maken van de scan. Zelfs een 3D scan wordt door meer en meer praktijken aangeboden. Met deze moderne technieken komt de echo helemaal tot zijn recht en levert zowaar een volwaardig 3D bestand op waardoor wij een 3D baby kunnen printen.

En het mooie is nu dat je dit bestand ook werkelijk kunt laten printen op een 3D printer. Je stuurt het bestand via een beveiligde verbinding op naar 3DBaby’s en wij gaan het voor je nabewerken en in 3D uitprinten. Niet veel later kun je je baby dus vasthouden al voor het geboren is.

Je ongeboren baby in 3D printen

Cute-Baby-332x205Wij zetten een digitaal echo-bestand met behulp van de laatste techniek om in 3D formaat. Dit is natuurlijk een mooie manier om de mensen om je heen te laten kennismaken met het kleintje in je buik. Het is natuurlijk een bijzonder mooi aandenken aan een van de meest speciale momenten in je leven.

3D Baby’s biedt de mogelijkheid om met behulp van een 3D-printer je ongeboren kindje op ware grootte, in de houding waarin het zich in de buik bevindt, als kunststof model in 3D te laten printen. Wij raden aan om de echo zo rond de 25ste week te laten maken. Dan is jouw baby ongeveer 25 cm groot.   De kosten bedragen om en nabij de 495 euro.

Een 3D Baby .. iets voor jou?

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de allerbeste print krijgt die maar mogelijk is. Bel ons voor een afspraak.