3D Shook

Afgelopen week hebben wi3d-shook-logoj de 3D beurs in Parijs bezocht en daar kwamen wij als een van de eersten in contact met de jongens van 3D Shook. Natuurlijk maken wij een rondje met de klok mee en 3D Shook heeft een stand naast onze Nederlandse vrienden van Ultimaker die overigens groot hadden uitgepakt daar in Parijs.

Ik sprak de eerste standwerker aan en op mijn vraag ‘waarom staan jullie hier op de beurs’ werd met enthousiasme verteld over zijn bedrijf.

3D Shook is een soort marktplaats voor 3D bestanden en zij werken veel samen met resellers van 3D printers. De website heeft een erg prettige interface met een aantal goede zoekfilters. Wij zelf gebruiken bijna altijd de zoekfunctie omdat we meestal heel gericht zoeken maar als je je wilt laten verleiden moet je zeker gebruik maken van de handige categorien. Op de website verwoorden zij dit als volgt:

De mensen van 3D Shook ontwerpen een enorm aantal designs speciaal geschikt voor desktop FDM / FFF 3D printers in de consumenten categorie. Zoekt en gij zult vinden is het credo. Meer dan 1000 ontwerpen verdeeld over 40 handige categorieën.

 

3dshook-categorien-fdm-files-bestanden

De collectie omvat meer dan 40 categorieën en het aantal nieuwe ontwerpen groeit met meer dan 100 per maand. Via deze site vind je altijd iets voor jouw huis, tuin, dieren, kinderen of diegene met wie jij je leven deelt. Kies uit een dynamische collectie van Halloween accessoires, super gave wenskaarten of een van de vele fotoframes; allemaal getest en gegarandeerd perfect te printen. Dus, zet je 3D printer maar aan!

Het ontwerpen van 3D objecten die geprint kunnen worden is wat wij doen. Wij zijn toegewijd om jou een gelaagde toekomst te geven in de best mogelijke 3D manier. Onze ontwerpteams onderzoeken wat mensen gebruiken, nodig hebben, willen bezitten én waar ze van houden. Daarnaast ontwerpen zijn objecten met mooie en nuttige ontwerpen klaar om geprint te worden op 3D printers voor thuisgebruik.

sdshook-voorbeelden

Het is ons doel om jouw leven leuker te maken, of je nu thuis bent of op je werk met unieke, mooie, stijlvolle, grappige en nuttige prints waarmee je ook nog eens geld kunt besparen.

De 3D Shook belofte

  1. Alle 3D Shook ontwerpen zijn exclusief. Je vindt ons model nergens anders
  2. Alle 3D Shook ontwerpen zijn getest op 3D consumenten printers
  3. Alle 3D Shook ontwerpen zijn IP schoon. Geen inbreuk of schending van enig intellectueel eigendom
  4. 100+ nieuwe ontwerpen elke maand
  5. Abonnementen voor minder dan 8 euro per maand

En .. wat ga jij als eerste printen?