Lulzbot 3D Printers

Bewezen technologie

Lulzbot 3D Printer TAZ 5 webshop online kopen

Lulzbot 3D Printer TAZ 5

Van Fortune 500 bedrijven tot basisscholen, ontwerpstudio’s, mensen over de hele wereld vertrouwen op Lulzbot 3D printers om het werk af te krijgen. Lulzbot is een merk van Aleph Objects Inc. Deze hardwareproducent maakt 3D printers die zeer goed zijn getest binnen de Free Software, Libre Innovation en Open Source Hardware gemeenschap. Van de embedded firmware tot de samenstelling van materialen, over alles zijn wij open en kun je zelf testen of het werkt. Wij zijn nieuwsgierig wat jij met de Lulzbot gedaan krijgt.

Lulzbot 3D printers zijn open voor iedereen

Wij waren gefrustreerd over de status quo in hardwareland en daarom zijn wij een onderneming gestart met respect voor vrijheid om het werk gedaan te krijgen. De robuuste Lulzbot machines verkondigen de geest van vrije software, Libre Innovation, en open source hardware. Aleph Objects is partner van de Open Source Hardware Associatie (OSHWA.org) en fabriceert de eerste en nog steeds enige 3D printer die is gecertificeerd door de Free Software Foundation (FSF.org).  Wij zijn toegewijd om de makers weer controle te geven. Daarom leveren wij onze machines compleet met technisch ontwerp, specificaties en documentatie zodat jij jouw machine zelf kunt aanpassen en upgraden als wij samen de technologie ontwikkelen.

Jouw Rol?

Wil jij iets delen? Wij waarderen terugkoppeling vanuit de gemeenschap van Lulzbot bezitters en gebruikers en wij horen graag van jou. Net als jij geloven wij in vrijheid van expressie en jouw inzicht zullen wij opnemen.

Lulzbot is een productlijn van Aleph Objects Inc., een Free Software, Libre Innovatieon, en Open Source hardware producten opgericht in 2011 en het hoofdkantoor is gevestigd in Loveland, Colorado, Verenigde Staten.

Libre Hardware

Free Software

Libre Innovation

Aleph Object’s filosofie van Libre Hardware is aanwezig in alles wat wij doen. Wij geloven dat jij vrij moet zijn in het gebruik, kunt leren van en kunt helpen bij het verbeteren van de hardware en software die jij gebruikt. Als jij een Lulzbot 3D printer bezit dan heb je profijt van de zich snel ontwikkelende open omgeving en de collectieve vermogens van de Lulzbot community. Als jij een Lulzbot koopt dan zal de geleverde software niet achterhaald worden, in gebruik beperkt of verplichting tot aanschaf van licenties en updates met zich mee brengen. We zullen doorgaan met het verbeteren van de open desktop 3D printer wereld en wij moedegen open software gebruikers aan om deel te nemen in deze ontwikkeling. Gefrustreerd over de gevestigde orde zijn wij onze onderneming gestart met als doel om mensen de vrijheid te geven die zij nodig hebben om de taak te volbrengen, specifiek de taak van het bedenken, creeeren en produceren van 3D prototypes en projecten. Aleph Objects Inc. is de moeder van Lulzbot en ontwikkeld en produceert een lijn van open tafel 3D printers.